Remekül játszott a női röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Fatum Nyíregyháza. A csapat idegenben verte 3-1-re az Újpestet, így amennyiben a visszavágón két játszmát nyernek a mieink, már biztosan a négy közé jutnak. Persze senki nem akar csak két szettet nyerni a Fatumnál, a csapat szeretne ismét győzni az év utolsó tétmérkőzésén. Mindezt szokatlan helyszínen teheti majd meg a csapat, mivel a találkozót a Zrínyi Tiszavasvári úti csarnokában rendezik szombaton. A gárda már itt edz, de mivel alacsonyabb a belmagasság, így ezt meg kell szokniuk a játékosoknak. Itt játszik majd a kosárlabda együttes is.

– Igyekszünk megszokni a csarnokot, a napokban már itt dolgoztunk, és reméljük a hazai pálya itt is előny lesz számunkra. Az első találkozó jól sikerült, előnnyel várhatjuk az Újpest elleni mérkőzést, de hiba lenne arra gondolni, hogy csak két szettet kell nyernünk, természetesen győzni akarunk a hétvégén is. Nehezíti a munkánkat, hogy voltak hiányzók az edzésekről, fontos lesz szombaton, hogy az UTE ellen mindenki maximális teljesítményt nyújtson – mondta Tomás Varga vezetőedző.

A Tiszavasvári úti csarnok befogadóképessége korlátozott, ezért aki teheti, online vásárolják meg belépőjegyét elővételben. Az éves bérlettel rendelkezők bérletük felmutatásával léphetnek be a tornacsarnokba. A mérkőzés napján jegyeket a helyszínen csak korlátozott számban lehet venni.

A Fatum – Újpest meccs szombaton 18 órától kezdődik, vasárnap este pedig 6 órától a Hübner Nyíregyháza BS a Kaposvárt fogadja a Tiszavasvári úti csarnokban.