Stílszerűen egy olyan játékossal szeretnénk kezdeni a jövő évi csapat bemutatását, akit szinte minden csapatunkhoz és Nyíregyházához köt. A bajnokcsapat liberó ikerpárosa közül Tóth Fruzsina (is) a csapat tagja lesz következő szezonban. A válogatott liberó a közelmúltban szerződést hosszabbított a Fatum-Nyíregyházával. A klub saját nevelésű, tehetséges és még mindig nagyon fiatal játékosa ezekben a napokban a felnőtt válogatottal készül az Európa – Bajnoki selejtezőre. Fruzsi örömmel számolt be érzéseiről és jövőbeni terveiről:

„Nagyon boldog vagyok, hogy ebben a szezonban duplázni tudott csapatunk a bajnoki és kupa győzelemmel. Ahogy véget ért a szezon, alig néhány nap pihenést követően újra az edzések határozzák meg a mindennapjaimat, hiszen jelenleg is a felnőtt válogatottal készülök Kaposváron az Európa bajnoki selejtezőre. Nagyon várom az új szezont, hiszen a hazai mérkőzések mellett nemzetközi szinten is komoly kihívások elé nézünk a BAJNOKOK LIGÁJÁBAN történő indulással, ahol természetesen szeretnénk megmutatni, hogy nem érdemtelenül jutottunk el ide!”- nyilatkozta

A liberónk számára tehát mozgalmas hetek következnek a válogatott szereplés miatt, de bízunk benne, hogy az előző szezon fáradalmait is lesz lehetősége kipihenni a nyáron, hogy az átalakult és megújult csapattal július közepén megkezdhesse a felkészülést a következő bajnoki idényre.