Vitamincsomagot adományoztunk a COVID Ambulancia orvosainak és egészségügyi dolgozóinak. A Jósa András Oktató Kórház COVID Ambulancia orvosainak és egészségügyi dolgozóinak nagyértékű vitaminkészítményt adományozott a Fatum-Nyíregyháza női röplabda csapata és a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabda csapata a Blade Sport jóvoltából.
Az adományokat ma délelőtt a COVID Ambulancia vezető orvosa, Dr. Takács Róbert és Ress Andrea vezető ápolónő vették át, akik köszönetüket fejezték ki kollégáik nevében.
Mint azt Dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Zakhár Ferenc, a Blade Sport Kft. ügyvezetője elmondták, a röplabda és a kosárlabda csapat, valamint a Blade Sport ezzel a gesztussal szeretné kifejezni köszönetét mindazon kórházi dolgozóknak, akik megfeszített munkával harcolnak a betegek életéért.

  • “Tisztában vagyunk az orvosok, az egészségügyi személyzet emberfeletti, áldozatos munkájával, amely több mint egy éve folyik éjjel-nappal, megállás nélkül a korona vírus által megfertőződött emberek ápolása, gyógyítása és sok esetben életük megmentése érdekében.
    Ezzel a vitaminkészlettel szeretnénk hozzájárulni a kórház COVID ambulanciáján dolgozók egészségégének megóvásához!” – tette hozzá Dr.Mohácsi Máté és Zakhár Ferenc.

A képen balról jobbra: Zakhár Ferenc, Blade Sport ügyvezető, Dr.Miohácsi Máté Élsport Kft. ügyvezető, Tóth Fruzsina, Tóth Dalma, Németh Szabolcs vezetőedző, Dr. Takács Róbert COVID Ambulancia vezető orvosa, Ress Andrea vezető ápolónő.