A Fatum-Nyíregyháza nőnapi kampánya a természetesség jegyében.

A Fatum-Nyíregyháza profi női röplabda csapata kiáll a testpozitív szemlélet, az egészséges életvitel és énkép kialakítása valamint önmagunk elfogadása mellett. Az immáron kilencszeres Magyar Kupa győztes és ötszörös Magyar Bajnok csapat folyamatosan sporteredményeivel hívja fel magára a figyelmet, most ezzel a kampánnyal megmutatják sokszínűségüket is. 1 profi sport csapat, 14 lány, 17-től 34 éves korig, 6 különböző országból.
A csapatról:
https://www.facebook.com/fatumvolley
https://fatumnyiregyhaza.hu/
Nőnapra egy “Úgy vagy szép, ahogy vagy!” kampánnyal készültünk, amelyben arra hívjuk fel a figyelmet, hogy azzal a sokszor torz és túlzó képpel ellentétben, amit sugallhat a média vagy az online tér, minden lány, nő úgy tökéletes, ahogy van. A kampány során az elkészült képekből, fotókiállítást szervezünk Nyíregyháza város belvárosában, a Kossuth-téren 2021. március 16-tól április 15-ig.

A kiállítás védnöke Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Város Polgármestere, a Magyar Röplabda Szövetség Elnöke.
A kampány nagykövete Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár.
Államtitkár asszony örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez, hiszen elmondása szerint „a rendszeres testmozgás, az egészséges táplálkozás, a kiegyensúlyozott alvás és napi időbeosztás mind – mind olyan dolgok, amikkel tehetünk az egészségünkért, és ezt a testünk is meg fogja hálálni. A sport talán az a terület, amelyben a testedzés által nyújtott előnyök messze túlmutatnak annak fizikai aspektusain: azok a nők, akik sportolnak, sokkal pozitívabb énképpel rendelkeznek a testükkel kapcsolatban és magabiztosabbak, hiszen a testmozgás mind a testi, mind pedig a mentális egészségre bizonyítottan pozitív hatással van. Nőként és háromgyermekes édesanyaként vallom, hogy a magánéletünkben, és a munkánkban is törekedjünk a harmóniára, fogadjuk el az egész valónkat, és hozzuk ki nap mint nap a maximumot, hogy boldog, egészséges és hosszú életet élhessünk. A legfontosabb, hogy mindenki a saját céljainak megfelelően tegyen a saját egészségéért. Fogadjuk el magunkat, az adottságainkat, de ugyanakkor ne féljünk tenni azért, hogy javítsunk az életmódunkon.” A csapat egy fotózáson vett részt, amin minden résztvevő a sminkesek, a fodrászok, a fotós, a stáb és a csapattagok teljesen díjmentesen dolgoztak egy szép ügyért a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

Ezúton is köszönjük támogatóink és partnereink együttműködését!
Partnereink a kampány során:
A fotókat készítette: Katona Brigitta, Parfé Photo
A ruhát biztosította: Orsay
A sminket készítették: Szandra Makeup&Style (Minczér-Bényei Szandra), Golden Face Makeup Stúdió (Karász-Ámik Alexandra), Juhász Kata Makeup&Lash Design, Jakab Nóra Makeup &Store
A frizurák felelőse a BeYOUtiful Bázis, Pályka Nikolett és Kovács Panda Alexandra.
Amennyiben kérdésük van, alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésükre!

Kapcsolattartó:
Kokasné Blazsán Mónika
marketing@nyiregyhazisc.hu
0670/ 708-5880

Üdvözlettel:
Dr. Mohácsi Máté
ügyvezető igazgató
Nyíregyházi Élsport Kft.