Tűzbe teszem a játékosokért a kezem!

Ha Szent Benedek, akkor Pampuch Csaba. A Szabolcs Gabona egykori bajnoka másodedzőként dolgozik a Fatum Nyíregyháza mellett, egy éve pedig a betegségek miatt már be kellett ugrania egy meccs erejéig – a Szent Benedek ellen. Most is ő készíti fel a csapatot a csütörtöki találkozóra.

– Majdnem egy éve 3-2-őt játszottunk a balatonfürediekkel, akkor alig volt egészséges játékosunk. Most megint adott a feladat, és ebben a pár napban igyekszem mentálisan rendbe tenni a játékosokat. Elmagyaráztam nekik, hogy hazai környezetben szívvel-lélekkel kell játszani, az utolsó pillanatig küzdeni kell, és ha a maximumot nyújtják, akkor annak lesz eredménye. A tudásuk, a képességük megvan a sikerhez, tűzbe teszem értük a kezem – mondta Pampuch Csaba.

A taktikán sokat nem lehet változtatni ilyen rövid idő alatt, de szeretnék meglepni a Szent Benedeket.

– Néhány változtatást azért végrehajtottunk, Csizmarik Ákossal – akit az ország legjobb statisztikusának tartok – igyekeztünk olyan taktikát kitalálni, mely eredményes lehet. Ha ezt a lányok mindannyian betartják és követik, biztos vagyok abban, hogy sikeresek leszünk – tette hozzá Pampuch Csaba.