Május 31-én kezdődik Nyíregyházán a Torma Ágnes U20-as leány röplabda bajnokság döntője. Hat csapat jutott a fináléba, és három napon át küzdenek majd a csapatok a Continental Arénában a bajnoki címért. A Nyíregyháza az alapszakasz során mindössze két vereséget szenvedett, és az első helyen jutott a fináléba.

– Nagyon bízunk a lányokban Pampuch Csaba edző kollégámmal együtt, és szeretnénk érmet szerezni hazai környezetben. Lesznek olyan csapatok, ahol NB-I-es játékosok játszanak majd vissza, és ők az alapszakaszban nem léptek pályára, ez az erőviszonyokat befolyásolja, de elég erősnek érzem a csapatot, hogy dobogón végezzen. A csoportmeccsek során pénteken az MTK és a Békéscsaba lesz az ellenfelünk, a két csoportgyőztes pedig a négy közé jut, de a második és a harmadik helyezett is még a fináléba kerülhet a szombati keresztjáték után. Vasárnap pedig következnek a helyosztók. Szerencsére mindenki rendelkezésünkre áll, az írásbeli érettségi után Farkas Gréta és Földi Boglárka is bevethető, ők hiányoztak pár edzésről – mondta Erdősné Balogh Erika.

Mindegyik mérkőzést a Continental Arénában rendezik a döntő során. A mieink az „A” csoportban szerepelnek, míg a „B”-ben a Szent Benedek, a Szeged és az Újpest csatázik. A Nyíregyháza az első meccsét május 31-én 12.30-tól vívja az MTK-val, majd 15.30-tól a Békéscsaba lesz az ellenfél.