Földi Boglárka már az előző szezon elején vívott edzőmérkőzéseken is bizonyította, hogy nem véletlenül lett a felnőtt keret tagja. A fiatal, saját nevelésű center tavaly nyáron került az első csapathoz, és eldőlt, hogy a következő idényben is a Fatum Nyíregyháza játékosa marad.

Földi Boglárka családi indíttatásra kezdett el röplabdázni, a testvére beszélte rá harmadikos korában. Igazi sportos családban nőtt fel, természetes volt számára a mozgás, és saját bevallása szerint nagyon jó döntést hozott, amikor a röplabdát választotta.

-Nagyon megtisztelő volt számomra tavaly hogy a felnőtt keret tagja lehettem, és igyekeztem napról-napra fejlődni. A tapasztalt, rutinos játékosok mindenben segítettek, többször bizonyítottuk a mérkőzések során is, hogy képesek vagyunk egymásért küzdeni – nyilatkozta Földi Boglárka.

A nagyon jó szellemiségű játékos bízik abban, hogy töretlen lesz a fejlődése, és a következő idényben is számít rá a Fatum Nyíregyháza, így a 2023/2024-es szezonban is a felnőtt keret tagja lesz a 176 cm magas röplabdás. Földi Boglárka mellett idén több, az utánpótlásból felkerülő röplabdás is a felnőtt kerettel készülhet.