A következő idényben is a Fatum- Nyíregyháza csapatát erősíti majd Ralitsa Vasileva. A bolgár szélső ütő a 2019/2020-as szezonban debütált a bajnok és kupagyőztes nyíregyházi klubban.

Milyen érzésekkel emlékszel vissza az első szezonodra a FATUM-Nyíregyházánál, illetve az elért bajnoki és kupa győzelemre?
Nagyon jó visszagondolni a közelmúlt eseményeire.Elégedett vagyok a mögöttünk hagyott szezonnal és a két aranyéremmel. Nem volt könnyű feladat az erős ellenfelekkel és a világjárvánnyal szemben megküzdeni.

Harmadik idényed kezded meg Nyíregyházán.Mit gondolsz milyen lehet a következő idény?
Nagyon boldog voltam, amikor a klub vezetés közölte velem, hogy a következő bajnoki szezonban is számítanak rám. Izgatottan várom, hogy visszatérjek Nyíregyházára és újra munkába állhassak.A szurkolóinknak azt szeretném üzenni, hogy maradjanak továbbra is a csapat mellet

Hogy telik a pihenésed? Mit tervezel a nyáron?
A szezonzárást követően nagyjából egy hónapom volt a pihenésre. Ebben az időszakban családommal és a barátaimmal töltöttem a szabadidőm legnagyobb részét. Rövidesen itthon elkezdem és júliusig folyamatosan edzek az atlétikai edzőmmel.

Várod már az októberben induló új szezont?
Igen nagyon várom. Örülők, hogy a következő szezonban is a csapat tagja lehetek. Nagyon jó szakmai munka folyik a FATUMNÁL, kiválóak a körülmények és a várost is kezdem megkedvelni. Nagyon remélem, hogy ősztől már ismét teltházas mérkőzéseken, együtt örülhetünk a győztes mérkőzések után.