Pénteken kezdődött Budapesten a Szalayné Sebők Éva U17-es leány röplabda országos döntő. A Nyíregyházi Sportcentrum a B csoportban szerepel a Haladás és a BRSE társaságában.

Az első mérkőzést nagy csatában, 3-2-re nyerték a mieink a Békéscsaba ellen úgy, hogy az első játszmát elveszítette a csapat 25-23-ra, majd a következőben egyenlített. A harmadik szett ismét a csabaiaké volt, de 25-21-el újból egyenlített a Sportcentrum, majd a döntő szettet 15-13-ra megnyerte Erdősné Balogh Erika, Berényi Eszter és Pampuch Csaba együttese.

A nap második meccsén a Szombathely volt az ellenfél, és remekül kezdett a Nyíregyháza, simán nyerte az első szettet 25-15-re. A második felvonás szorosabb volt, de 25-22-re ezt is behúzták a mieink. A harmadikat is kézben tartotta a csapat, 25-17-re nyert, és 3-0-ra győzött.

Sikereivel a Sportcentrum megnyerte csoportját, és az elődöntőbe jutott!

A csapat tagjai: Madura Anna, Oroszvári Csenge, Mázsári Hanna, Cserbán Réka, Pampuch Gréta, Csató-Csernák Katica, Erdész Laura, Farkas Réka, Sitku Panna, Savic Lea, Oroszvári Zselyke, Molnár Janka, Buzai Barbara