Két hazai meccsel kezdi az új esztendőt a Fatum Nyíregyháza. A mieink 14-én azt a Békéscsabát fogadják, melyben lesznek ismerős játékosok. Pintér Andrea és Ralitsa Vasileva is ezúttal már ellenfélként lép pályára. Volt változás a csabaiak keretében az elmúlt időszakban, szerződést bontottak a görög Maria Oikonomidouval még decemberben, majd Kathryn Sullivan térdsérülése miatt új centerre is szükségük volt. Végül Sullivan honfitársára, Lia Mosherre esett a választás, aki a héten megérkezett Magyarországra. A BRSE ellen január 14-én játszik a Fatum Nyíregyháza.

Öt nappal később már a Kaposvár lesz a vendég. A somogyiaktól ősszel 3-1-re kikaptak a mieink, így van miért visszavágni. A KNRC-nél is volt változás a keretben a téli szünetben. Natasa Narancic szerződését közös megegyezéssel nem hosszabbították meg a kaposváriak. A szerb feladó december végén lejáró kontraktusa után hazatért. Helyére Rosane de Andrade Maggioni személyében egy nagyon rutinos és tapasztalt brazil feladót igazoltak a tavaszi folytatásra. Érkezett egy 18 éves török korosztályos válogatott szélső ütő, Nehir Kiraz is a somogyiakhoz.

A Vasas ellen játszik a női röplabda Magyar Kupában a Fatum Nyíregyháza. Eldőlt, hogy január 24-én 18 órától Nyíregyházán találkozik a két csapat, majd február 15-én 19 órától lesz a visszavágó Budapesten. Az angyalföldiekkel rövid idő alatt három meccset is játszanak a mieink, mivel az Extraligában is találkoznak a csapatok, február 4-én a fővárosban.