Sajnos áldozattal járt a hétvégi MÁV Előre elleni siker. A találkozó végén Lászlop Alexandrát le kellett cserélni, és nem tudta folytatni a játékot.

– A lábfejében az egyik csonttal van problémája, és bár volt már ilyen panasza régebben, most erősebb a fájdalom, és kisugárzik a vádlijáig. Próbáltuk gyorsan ellátni, és a röntgen nem mutatott ki komolyabb elváltozást, de egy MRI vizsgálat után derül ki, hogy mi a pontos diagnózis – mondta Bekecs Sándor masszőr.

Nos hétfőn megvolt az új vizsgálat, és nem született jó eredmény.

– A diagnózis szerint fáradásos törés van a lábamban. Egyelőre nem tudom még pontosan, hogy mennyit kell kihagynom. Sajnos a járás során is fájdalmat érzek, most egyeztetek majd az orvosokkal, hogy mi a teendő – mondta Lászlop Alexandra.

Lászlop Alexandra helyén a mérkőzés végén már Földi Boglárka játszott a MÁV Előre ellen. Amennyiben hosszabb időt kell kihagynia Szaszinak, a szövetség engedélyével az átigazolási időszak lejárta után is szerződtethet játékost a klub, de nem könnyű ilyenkor a piacon megfelelő embert találni. Mindenki abban bízik, hogy centerünket rövidesen újra a pályán láthatjuk, gyors felépülést kívánunk neki!