Túl sok pihenőt nem kaptak a Fatum Nyíregyháza játékosai az előző év végén, néhány napot viszont a szeretteikkel tölthettek. A hétvégén viszont már folytatódik a bajnokság. A röplabda együttes tagjai jó erőállapotban tértek vissza, januártól pedig folytatódott a felkészülés a hátralévő mérkőzésekre.

– Úgy érzem Karácsony után sok dolgot sikerült megvalósítani abból, amit elterveztünk. Egy erős decemberünk volt, erre még sikerült rádolgozni, és két nagyon jó mérkőzést vívtunk a nemzetközi kupában. Azokra a találkozókra lehet építeni, és bízom abban, hogy még többet nyújtunk majd a következő bajnoki találkozókon. Sajnos Bojana Ambulijára betegség miatt nem számíthatok, de nagyon várjuk már a hétvégi Békéscsaba elleni rangadót. Ez minden évben egy különleges, remek hangulatú párharc a csapatok között – mondta Tomás Varga vezetőedző.

A stábtagok úgy érzik, jól jött az a pár nap pihenő a játékosoknak.

– Kellett egy szusszanásnyi szünet a lányoknak, és úgy érzem, a rövid pihenő után megfelelő fizikai állapotban érkeztek vissza. Figyeltek is magukra az ünnepek alatt, és fontos lesz, hogy a következő sűrű menetrend során megfelelő legyen a regeneráció. Mi mindenben segítjük majd őket – mondta Bekecs Sándor masszőr.

A Békéscsaba elleni mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Zrínyi Tiszavasvári úti csarnokában. Várhatóan vendég szurkolók is érkeznek, és érdemes a jegyeket elővételben megvenni.