Bár szerdán még a bajnoki elődöntő második mérkőzésén lép pályára a Vasas ellen a Fatum Nyíregyháza, a vezetés már a jövőt is tervezi, és két játékossal szerződést hosszabbított a klub. Lászlop Alexandrával mindenben megállapodott a női röplabda együttes, így a center hatodik szezonját kezdheti majd nyíregyházi színekben.

-Még nincs vége az évnek, de nagyon rögös volt az út amit bejártunk idén együtt. Örülök, hogy a legjobb négyben sikerül végeznünk, és hogy a kupában is egy harmadik helyet elhoztunk!  Mindezt úgy, hogy nem csak a pálya szélén segíthettem a csapatot, hanem a társakkal együtt küzdöttem. Éreztem, hogy számítanak rám, ennek köszönhetően mentálisan rengeteget fejlődtem, és pozitív a jövőkép is amit a klub felvázolt. Nem tagadom, hogy nagyon megkedveltem az itteni légkört, és nagyon várom, hogy a következő szezon mit tartogat majd! De természetesen nem akarok nagyon előre menni, most az a legfontosabb, hogy hozzuk ki a legjobbat a mostani idényből, majd jöhet mindenkinek a pihenés. De addig még sok feladat vár ránk – mondta Lászlop Alexandra.

Szintén marad a Fatum Nyíregyházánál Tóth Fruzsina is. A saját nevelésű válogatott liberó újabb egy évre kötelezte el magát a csapat mellett.

– Nyíregyháziként szeretném továbbra is a csapatot segíteni, és bár voltak más élcsapatoktól is megkeresések, úgy érzem, megbecsülnek a Fatumnál, a feltételek pedig adottak ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el. Szeretném, ha a bajnokságban is érmet szereznénk, jövőre pedig még előrébb lépnénk! Jó lenne újra nyíregyházi színekben bajnokságot és kupát nyerni! A magam részéről mindent megteszek majd azért, hogy mind a teljesítményemmel, mind pedig mentálisan segítsem a csapatot – mondta Tóth Fruzsina.