Nincs megállás, máris itt a következő bajnoki a Fatum Nyíregyháza számára. A női röplabda együttes a héten a Kaposvárt fogadja, és van miért visszavágni a somogyiaknak. Ősszel 3-1-re nyert a KNRC, a tabellán pedig két hellyel előzik meg a mieinket. A különbség viszont csak négy pont, azaz nagyon fontos lesz, hogy ki nyeri a csütörtöki bajnokit.

A Kaposvár kerete változott a téli szünetben, Natasa Narancic szerződését nem hosszabbították meg, helyére Rosane de Andrade Maggioni személyében egy nagyon rutinos brazil feladót igazoltak. Érkezett egy 18 éves török korosztályos válogatott szélső ütő, Nehir Kiraz is a somogyiakhoz. 2023-as első meccsükön 3-1-re nyertek az MTK ellen, és a brazil feladó nem csak jól osztogatott, de 9 pontot szerzett is, ebből 4 ász nyitás volt.

A Fatum Yagmur Karaoglu sérülésével egy alapembert veszített, a török légiós ráadásul remek formában volt. Csütörtökön érte is küzdenek majd a lányok. A találkozót a hunvolley.tv is közvetíti. A Békéscsaba elleni meccs a csatornán rekordnézettséget hozott, háromszor annyian látták a BRSE elleni kereti rangadót, mint egy átlagos bajnokit! Bízunk abban, hogy csütörtökön sokan szorítanak majd a helyszínen is a csapatnak, és kell is a buzdítás a nézőtérről!

Kezdés: 18 óra, Tiszavasvári úti Zrínyi csarnok.