Nem játszott jól a Vasas elleni legutóbbi hazai mérkőzésén a Fatum Nyíregyháza. A mieinknél szokatlanul sok volt a hiba mind nyitásfogadásban, mind a szervák tekintetében. Tóth Fruzsina, a csapat válogatott liberója nagyon csalódott volt a mérkőzés után.

– Az egész csapat rosszul élte meg azt a találkozót, tudjuk, hogy többre vagyunk képesek, de túl sok volt a hiba, melyet kihasznált az ellenfelünk – mondta Tóth Fruzsina.

Szombaton sem lesz sokkal könnyebb dolga az együttesnek, a bajnokságban eddig mind a négy meccsét megnyerő Békéscsaba otthonába látogat a gárda. A csabaiak az MTK, az Újpest, a Szent Benedek és a Kaposvár ellen is 3-0-ra nyertek. Pintér Andrea és Ralitsa Vasileva épp a nyírségiektől igazolt a Békéscsabához. A mieinknek erőt adhat, hogy a Fatum Kupa döntőjében nagy csatában maradtak csak alul a csabaiakkal szemben, akkor 3-2 lett a végeredmény. Azon a meccsen Selena Leban 22, Yagmur Karaoglu 17 pontot szerzett. A csabaiaknál a 19 pontos Vasileva és a 15 pontos Drpa volt akkor a legeredményesebb játékos. Bízunk abban, hogy a mieink most is ponterősen támadnak majd.

A szombati meccs 18.30-kor kezdődik, és tévés mérkőzés lesz, mivel az M4Sport + is közvetíti.