SOK SIKERT AURÉLIA! SZERZŐDÉST BONTOTTUNK EBATOMBÓVAL

Nagy reményekkel érkezett nyáron csapatunkhoz a francia utánpótlás-válogatott Aurélia Ebatombo. A 23 éves, 184 cm magas, átló poszton bevethető játékos az elmúlt másfél hónapban azonban nem végezhetett teljes értékű munkát, hiszen az első perctől egy makacs térdben tapasztalható fájdalom hátráltatta. A csapatorvos és a rehabilitációs stáb folyamatosan azon dolgozott, hogy a játékos megfelelő állapotba kerüljön és a felkészüléskor elvárható edzésmunkát végezhessen. Bár Auréliának (orvosi szempontból) nincs kimutatható sérülése, de minden sportegészségügyi kezelés ellenére a lába nem javult, nem terhelhető tovább, ezért a FATUM- Nyíregyháza vezetősége augusztus 31-vel közös megegyezéssel szerződést bontott a játékossal, aki a napokban már haza is utazott.

Csapatunk vezetése számolva a kialakult helyzettel már korábban felvette a kapcsolatot ügynökségekkel a játékos lehetséges pótlása kapcsán.

A kiszemelt játékosok köre a napokban leszűkült és vélhetően a jövő héten már be tudjuk jelenteni, hogy ki lesz a csapat új átlója.