Igyekezett kihasználni a bajnoki szünet adta lehetőséget a Fatum Nyíregyháza, és Szasa Nedeljkovics vezetőedző a hátralévő találkozók előtt alaposan megdolgoztatta a keret tagjait. Bízik abban, hogy a játékban is lép előre az együttes.

A kaposvári mérkőzés után keményebb edzéseket tartottunk a játékosoknak, de igyekszünk úgy összeállítani a programot, hogy a jövő heti meccsre már frissek legyenek a keret tagjai. Lépésről lépésre haladunk, próbáltunk javítani az erőnléten és a játékelemeken is. A csapat jól reagált a terhelésre, a stábtagok is keményen dolgoztak annak érdekében, hogy mindenki bevethető legyen a jövő héten. Fontos volt, hogy a keret tagjai tiszta fejjel vághassanak neki a hátralévő találkozóknak, az elmúlt napok munkája ebben is segített. Várjuk a DVTK elleni párharcot – mondta Szasa Nedeljkovic vezetőedző.

A Diósgyőrt április 12-én fogadja a Fatum Nyíregyháza, majd 15-én Miskolcon találkoznak a felek. A harmadik meccs 19-én ismét a Continental Arénában lesz, és amennyiben szükséges, 22-én és 25-én is játszanak a csapatok. A párharc három nyert találkozóig tart.