2018-ban amikor Nyíregyházára szerződött Palotáról, talán maga sem gondolta, hogy négy év múlva úgy vág majd neki a felkészülésnek a Fatum színeiben, hogy ő az, akinek segítenie kell majd a fiatalokat. Pedig most ez a helyzet. A mieink kerete alaposan megváltozott a nyári szünetben, Lászlop Alexandra viszont az állandóságot képviseli. A center optimista a szezont illetően.

– A mai nappal befejeződött a 3. hét a felkészülési időszakban, ezalatt az idő alatt összeszoktunk a lányokkal, bár mivel mindenki rendkívül fiatal, ezért picit nehezebben nyitnak, így igyekszem oldani a hangulatot. Furcsa kimondani, de egyik rangidősként kötelességemnek érzem hogy segítsek nekik a beilleszkedésben. Ugyan még pár játékos hiányzik  – ők majd szeptemberben érkeznek  – de abszolút bizakodó vagyok! A lányok minden edzésen a maximumot nyújtják, és nagyon lelkesek, kíváncsian várom az első edzőmérkőzést, hogy csapatként hogy fogunk majd működni a pályán – mondta Lászlop Alexandra.

Szaszi számára fontos lesz a következő év, szeretne a csapattal ismét sikereket elérni. A bajnoki rajtig még két hónap van, addig kell összecsiszolódnia a keretnek.