Újdonsággal várja szurkolóit a 2021/22-es bajnoki szezonban a FATUM-Nyíregyháza női röplabda csapata. Elindul ugyanis az online elővételes jegyértékesítés a www.jegy.hu-n! A modern technika eszközeit kihasználva (internet, mobiltelefon, stb) az Extraliga, Magyar kupa és a Bajnokok Ligája hazai mérkőzéseire már jóval a mérkőzést megelőzően lehetőség nyílik a belépőjegyek megvásárlására. A legfontosabb változás, hogy a megváltott jegyekért nem kell befáradni a Continentál Aréna pénztárába, nem kell a mérkőzések előtt sorban állni, hanem otthonról, akár mobilról is könnyen megvásárolható a jegy, amit a fizetést követően a rendszer elküld az ügyfél e-mail címére.

Az E-Ticket egy teljes értékű elektronikus jegy, amely belépésre jogosít. Az E-Ticketen lévő számsor és vonalkód a rendeléssel kapcsolatos összes információt tartalmazza. Segítségével beazonosítható a jegy, ezért nincs szükség egyéb biztonsági jelre. A vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik.

Az InterTicket Kft. Magyarország vezető jegyrendszer szolgáltatója. Több száz színház, koncertterem, múzeum, fesztivál, rendezvényszervező és előadó veszi igénybe szolgáltatásait, így a webes értékesítési rendszert is.

A hétvégi FATUM kupára már most megválthatja jegyét!

Felnőtt:1000 Ft/nap

Diák,nyugdíjas:500 Ft/nap

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az új beléptető rendszer a hétvégi FATUM-Property kupa mérkőzésein debütál. A Nyíregyházi Élsport Kft. munkatársai mindent megtesznek azért, hogy az átállás zökkenőmentes legyen, de a beléptetésnél tapasztalható esetleges fennakadásokkal kapcsolatban szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Hajrá, FATUM! Hajrá Nyíregyháza!