A Magyar Kupa miatt változik az alapszakasz programunk vége. Mint közismert, február 11-én csütörtökön a DVTK elleni hazai bajnok mérkőzéssel zárta volna csapatunk a 2020/2021-es Extraliga alapszakasz küzdelmét. A miskolci klubbal a napokban sikerült közös megegyezéssel új időpontban megállapodni, amit az MRSZ Versenybizottsága is jóváhagyott. Ezek szerint az utolsó mérkőzés időpontja 2021.02.07., vasárnap, 18 óra. Ezúton szeretnénk megköszönni a DVTK szakmai stábjának, külön Toma Sándor vezetőedzőnek a konstruktív hozzáállását a csere kapcsán!

A mérkőzést azért kellett néhány nappal korábbra tenni, mivel csapatunknak továbbra is kötelezettsége van a MAGYAR KUPA negyeddöntőjében. A legjobb nyolc között kiírt MK mérkőzést még októberben (!) játszotta le csapatunk a BVSC ellen. Ám azóta a két lehetséges ellenfélnek – a Szent Benedek BA és a Budaörs csapatának- a COVID fertőzöttség miatt nem sikerült lejátszani a mérkőzéseket. Úgy tudjuk, hogy a budaörsi csapat jelenleg is karanténban van. A Versenybizottság a napokban arról tájékoztatott, hogy január 26-át (kedd) és február 9-ét (kedd) határozta meg – mint lehetséges két utolsó játéknapot- a továbbjutás eldöntésére.

Bárki is lesz a továbbjutó, ez azt is jelenti, hogy február közepén még két kupameccs (oda – és visszavágó) vár csapatunkra a kupában. A MAGYAR KUPA négyes döntőjét a járványügyi korlátozások miatt “buborék” torna rendszerben zártkapuk mögött, március második hétvégéjén rendezik. A helyszín még nem ismert.