A FATUM Nyíregyháza csapata rövid karácsonyi szünet után, már a két ünnep között folytatta az edzésmunkát annak ellenére, hogy az eredeti kiírás szerint csak január 31-én esedékes az első tétmérkőzés. A stáb már korábban összeállította a januári programot, ám egy időközben érkezett kérés kapcsán csak ezen a héten vált véglegessé a csapat januári menetrendje. Az említett kérés a BRSE csapatától érkezett, akik több szereplős módosítást kezdeményeztek ugyanis CEV Kupa “buborék-tornán” szerepelnek január 26-28. között Olaszországban, ami miatt a január végi Extraliga programjuk módosításra szorul.

A békési csapat kérése szerint:
Az eredetileg január 29. péntek 18:00 órára kiírt BRSE -Szent Benedek RA meccs helyett a FATUM játsszon a füredi csapattal Balatonfüreden.
Valamint az eredeti program szerint február 4. csütörtök 18:00-ra kiírt Szent Benedek RA – FATUM mérkőzés helyett új időpontban február 06-án a Békéscsaba játszana a füredi csapattal. A kérést a szakmai stáb értékelte és beleegyezett, amit az MRSZ Versenybizottsága is elfogadott.

Csapatunk persze addig sem marad meccs nélkül, hiszen a jövő héten csütörtökön és pénteken Békéscsabára utazunk, ahol a jó kapcsolatnak köszönhetően közös felkészülési meccsen élesítheti a csapategységet Németh Szabolcs vezetőedző.

Tehát a végleges menetrend:

Január 14. csütörtök. 19 óra
Swietelsky BRSE –FATUM Nyíregyháza
Edzőmérkőzés (Zártkapu)
Békéscsaba Röplabda Akadémia

Január 15. péntek. 10 óra
Swietelsky BRSE –FATUM Nyíregyháza
Edzőmérkőzés (Zártkapu)
Békéscsaba Röplabda Akadémia

Január 29. péntek. 17 óra
Balatonfüred Extraliga 13. forduló (Zártkapu)
Szent Benedek RA – FATUM Nyíregyháza

Január 31. vasárnap. 18 óra
Budapest Extraliga 12. forduló (Zártkapu)
UTE- FATUM Nyíregyháza