Hiába volt a 2020-as esztendő viszontagságokkal és nehézségekkel teli , a FATUM Nyíregyháza támogatói köre és menedzsmentje egyértelmű célokat, elvárásokat fogalmazott meg rövid és középtávon a csapat hazai és nemzetközi szereplése kapcsán. Bár a pandémia sok mindent felülírt, céljaink nem változtak. Egy nemzetközi szinten is jegyzett csapat számára különösen fontos a szurkolók támogatása, bíztatása mérkőzésről- mérkőzésre. Sajnos a járványhelyzet miatt a bajnokság őszi mérkőzéseinek jelentős része zárt kapuk mögött zajlott. A csapat vezetése ennek ellenére minden megtesz annak érdekében, hogy szurkolóink semmiről se maradjanak le, ami a csapat körül történik.

…. Nagyon fontos érezni azt, hogy hűséges szurkolóink jóban-rosszban mellettünk vannak. A közelmúlt eseményei arra késztettek bennünket, hogy még szorosabbra fűzzük kapcsolatunkat szimpatizánsainkkal, ezért alapítottuk meg az Év Szurkolója Díjat. Célunk, hogy minden évben megköszönjük szurkolóink egész éves kitartó és hűséges támogatását! Első alkalommal 2020. december 27-én köszöntöttük az év szurkolóját! Az idei esztendőben Nagy Józsefre esett a választás, aki a sportág szeretete mellett önkéntes munkájával több éve napi szinten segíti a szurkolók és a klub közötti jó kapcsolat erősítését…” – mondta el Kőhalmi Richárd ügyvezető igazgató.

A díjazott emléklapot és egy, a csapat tagjai által dedikált mezt vehetett át Németh Szabolcs vezetőedzőtől. Józsefnek ezúton is gratulálunk!

2020 Év Szurkolója Díj - Jóban-Rosszban együtt 2

Szurkolóink számára a következő év sok újdonságot tartogat, amelyről folyamatosan számolunk majd be weboldalunkon, közösségi oldalainkon valamint a FATUM (Offical) szurkolói csoportban. Természetesen a legjobban akkor fogunk örülni, ha a járványhelyzet esetleges enyhülése megengedi azt, hogy újra a lelátón köszönthessük szurkolóinkat a CONTINENTÁL Arénában!