24 órán belül második győzelmét is megszerezte a Fatum -Nyíregyháza. Az MTK legyőzése után vasárnap újabb bajnokit játszott csapatunk a röplabda Extraligában. A Diósgyőrnél vendégeskedtünk, ahol a szombati meccshez hasonlóan az első játékrészben ezúttal is nagyon határozottan kezdett csapatunk. A második szettben 13-15-ig volt szoros az állás, ekkor ritmust váltottunk, és nyertük a szettet. A harmadik játszmában is pontosabb volt csapatunk, blokkból is több pontot szereztünk így végül alig egy óra alatt magabiztosan nyertük a találkozót.

DVTK – Fatum Nyíregyháza 0:3 (–11, –18, –14)
Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött, v.: Jámbor, Suba.
FATUM: Francesco 3, Fuchs 5, Ortiz 7, Lacombe 15, Vaszileva 19, Pintér 7. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók). Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Németh Szabolcs: Örülök, hogy a csapat átérezte a szombati MTK elleni meccs után a hétvége zárófeladatát és annak fontosságát így viszonylag simán tudtuk hozni a “kötelezőt” a szimpatikus DVTK csapata ellen. Sajnos ezen a meccsen is tompák voltunk és olykor-olykor hibáztunk, de azt kell, hogy mondjam a tegnapi mérkőzéshez képest sok pozitív dolog előjött játékosaimnál elsősorban a hozzáállásban. Megyünk tovább, hiszen a következő két hétben három komoly kihívás áll előttünk.