Szombaton folytatja Extra ligás bajnoki szereplését a Fatum Nyíregyháza csapata. A második fordulóban ismét komoly mérkőzés vár a lányokra, hiszen a Vasas-Óbuda csapata lesz az ellenfél. A fővárosi gárda rosszul kezdte az idényt a Békéscsabától elszenvedett vereségével. Vélhetően javítani akarnak a hazaiak így nem lesz könnyű dolga Németh Szabolcs csapatának.

Tévés rangadó a Vasas otthonában 2
A múlt heti kupameccsen Genesis Francesco is pályára lépett

A mieinknél Pintér Andrea kivételével mindenki hadra fogható. A múlt heti kupameccsen Genesis Francesco is pályára lépett, bár az ő formája még messze nem olyan, mint amit nyújtani tud. A fővárosi klub kérésére a mérkőzés zártkapus lesz a járványhelyzet miatt. Erről a klub vezetése közleményt is kiadott:

Bár az utóbbi hetekben folyamatosan azért dolgoztunk, hogy megoldható legyen a nézők előtti mérkőzésrendezés a Folyondár utcában is, az első két bajnoki fordulóban sajnos nem tudjuk ezt megtenni. Hagyományos, régi csarnokunkban – az illetékes hatóságokkal is konzultálva – járványügyi szempontból nem tudjuk biztosítani a játékosok és a közreműködő személyek biztonságát, míg a nemrég felépült új kiscsarnok befogadóképessége méltatlan ilyen volumenű rangadókhoz. A BRSE és a Fatum Nyíregyháza vezetőivel is egyeztetve így a bajnoki szezon első két mérkőzését zárt kapuk mögött rendezzük meg, a két csapat megértését és konstruktív hozzáállását ezúton is köszönjük “- írta közleményében Sarlós Márton Vasas Óbuda Ügyvezető

Jó hír azonban, hogy a mérkőzést 19.45 -kor az M4SPORT + élőben közvetíti, ahol szurkolóink ezúttal kényelmes karosszékükben, otthon szurkolhatják végig a bajnoki cím szempontjából nagy jelentőségű mérkőzést.