Tóth Fruzsina hatodik szezonját kezdi a Fatum-Nyíregyháza csapatánál. A nyíregyházi együttes kulcsjátékosának nem volt nehéz meghozni a döntést, könnyen igent mondott a klubvezetőségnek a folytatásra, s így a 2020/2021-es idényben is Nyíregyházáért játszik.

A tehetséges, tapasztalt 20 éves liberó játékos az elmúlt öt évben a Nyíregyháza csapatának legmeghatározóbb tagja lett, három éve a felnőtt válogatott játékosa is, s kétszer választották meg – 2018-ban és 2019-ben is – az év legjobb utánpótlás játékosának.

– Bár szerettem volna ezt a szezont méltón lezárni, de a koronavírus-járvány átalakította az elképzeléseinket. A klubbom viszont mindenben támogatott , ebből erőt tudtunk meríteni. Először otthoni online videókkal, majd közös kiscsoportos szabadtéri edzésekkel folytattuk, így nem estünk ki a napi ritmusból. A nyáron – a testvéremmel, csapattársammal Tóth Dalmával – az edzésekre szeretnénk koncentrálni. Az idényben is úgy akarok lemenni minden edzésre, mérkőzésre, hogy maximumot tegyem oda és aranyos éremmel szeretném befejezni a bajnokságot.– nyilatkozta Tóth Fruzsina, aki a nyíregyházi szurkolóknak is üzent.

Újabb saját nevelésű játékos hosszabbított Nyíregyházán 2
Újabb saját nevelésű játékos hosszabbított Nyíregyházán 3