Pintér Andreával beszélgettünk.

A maximumra törekszik

Egy ízig-vérig jászberényi játékossal, Pintér Andreával erősödött a  2019/2020-as  szezontól a Fatum-Nyíregyháza csapata. A 25 éves center tizennégy év után hagyta el a jászberényi klubbot, nem titkolt céllal, hiszen úgy érezte,hogy fejlődnie kell.

Pintér Andreával beszélgettünk.

Hollósy László, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedző egyik régi álma valósult meg azzal, hogy elcsábított a Jászberényi Rk-tól a nyíregyháziakhoz. Mi volt, amivel meggyőzött?

 - Nagyon nem kellett győzködnie, hiszen a szezon végén mindenképpen váltani szerettem volna. Tetszett az elképzelés, a felvázolt közös munka és a kitűzött célok.

Hogyan érzed magad az együttesnél?

 - Bő 2 hónap elteltével őszintén mondhatom, nem bántam meg a döntésem hogy a Fatum-Nyíregyházához igazoltam, nagyon jól érzem magam itt.

Hogyan sikerült beilleszkedned? Milyen a csapat? A csapattársaiddal az edzéseken kívül  a szabadidőtökben is szoktatok közös programokat szervezni?

- A lányokat sikerült kicsit jobban megismerni, úgy gondolom hogy nagyon jó csapatszellem alakult ki, segítjük egymást bármilyen helyzetben, szeretek velük dolgozni, mert mindenki küzd és akar hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el. Egyenlőre még nem volt túl sok szabadidőnk, általában ezt pihenésre, regenerálódásra használjuk. Biztosan fogunk majd közös programokat is csinálni ,mert jó az,  ha nemcsak a pályán belül vagyunk együtt, hanem egy kicsit kikapcsolódás formájában is.

Hogyan tetszik Nyíregyháza?

 - Tetszik, hogy  a hétről hétre  programokkal van tele a város, hogy minden közel vagy egymáshoz, és hogy nyugodt,  nem túl forgalmas-zajos város. Nagyon kedves, segítőkész emberek élnek Nyíregyházán.

Mit vársz magadtól, illetve a csapattól ebben a szezonban?

 - Mindig törekszem a maximumra, szeretném a csapatot minél több ponttal segíteni és a hibáimat minimalizálni. Én csak annyit kérnék az "együttesünktől", hogy élvezzük a játékot, élvezzük azt, amiért minden egyes nap keményen dolgozunk és ezt a meccseken megtudjuk mutatni.

-       Van-e esetleg olyan mérkőzés, amit nagyon vársz?

Minden egyes meccset várok,  hiszen sosincs két egyforma mérkőzés.

 

A Fatum-Nyíregyháza együttese a hétvégén, szombaton játssza első bajnoki mérkőzését Szombathelyen, a Hungast-Haladás gárdája ellen.