Dobpergés, virágeső

A lányok egy virággal és két puszival is gazdagodtak az újabb győzelem mellett - © Fotó: Pusztai Sándor

Nemcsak a győzelem volt a nyíregyházi röplabdások jutalma.

Keményen megküzdöttek a Fatum-Nyíregyháza röplabdás lányai a hétfői győzelemért: az újpestiek ellen vívott küzdelemben hazai pályán, ötszettes játékban végül 3–2-re legyőzték a fővárosiakat.

Kedves gesztus

A hölgyek jutalma nemcsak az édes győzelem volt. Kezdéskor a lányok mellett parkettre léptek a Nyíregyháza Spartacus labdarúgói is, hogy a kupagyőztes csapat tagjait a közelgő nőnap alkalmából is egy szál virággal, és persze két puszival köszöntsék.

Az első szett után ismét az ajándékoké volt a főszerep: a Tibi a hegyről együttes, valamint Csernák Tibor hangszerboltos egy új dobot és ütőt ajánlott fel a nyíregyházi szurkolóknak.

– Akkor is kedveskedtek már hasonló gesztussal a focista fiúk, amikor tavaly megnyertük a Magyar Kupát. A vezetőség tudott a lovagias akcióról, de a lányoknak meglepetés volt a köszöntés – mondta lapunknak Hollósy László, a csapat edzője. – A Continental Arénában együtt edzünk a kosarasokkal, így velük természetesen jó a kapcsolat, de hálásak vagyunk azért, hogy a Szpari sportolói is figyelemmel kísérik és értékelik az eredményeinket. Ha beköszönt a jó idő, nem tartom kizártnak, hogy a lányok is megnézik a focisták mérkőzését. Ez akár egy jó csapatépítő program is lehet – mondta el az edző.