A Jászberény otthon mindig veszélyes

Csütörtökön kezdődik a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonása. Mint az előző szezonban, úgy most is a Jászberénnyel kell megvívnia a küzdelmeket a nyíregyháziaknak a döntőbe kerülésért. Az első találkozót január 16-án, 17.00 órától Jászberényben rendezik meg.

- Egy játékos, aki fejlődni akar, mindig törekednie kell,hogy kilépjen a komfortzónájából. Ezt napról napra meg kell tenni,különben becsapja magát –kezdte Hollósy László, a Fatum-Nyíregyháza vezetőtrénere, amikor arról kérdeztük,hogy milyen érzésekkel várja a Jászberényi elleni első megmérettetést. – A mérkőzések, így a Jászberény elleni kupamérkőzés is egy remek teszt, hogy választ adjunk magunknak, hogy a mindennapokban megdolgoztunk-e a sikerért. A Jászberény otthon mindig veszélyes mindenkire, ezért maximális koncentráció kell, ha el akarjuk érni a céljainkat. –tette hozzá.

Molly Lohman, a Fatum-Nyíregyháza centere hozzáfűzte, hogy az elmúlt hetekben nagyon keményen edzettek, dolgoztak az edzőtermekben, hogy felkészüljenek a mérkőzésekre. Szeretnék megmutatni,hogy készen állnak a harcra, a lehető legjobb tudásukkal szeretnének játszani az elődöntőben, Jászberényben.

A visszavágót január 30-án, a Continental Arénában rendezik meg.