Kiélezett mérkőzésre készülnek

Az biztos, hogy nem lesz lassú menetelés a mai párharc. A héten kétszer is találkoznak majd a somogyi lányokkal a nyíregyháziak. Az első a keddi, 18.00 órakor kezdődő Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágója lesz, a második pedig  a pénteki extraliga mérkőzés. De nézzük a mait! A Fatum-Nyíregyházának az első csata a Diamantosokkal óriási küzdelemben  dőlt el, ahol  idegenben 3-1re nyertek a szabolcsiak, így ezzel nagy lépést tettek a négy közé, a cél tehát nem kevés!A győzelmet nem fogják könnyen adni  kaposváriak!

  • Hazai pályán mi vagyunk lélektani előnyben, így ezt mindenképpen szeretnénk kihasználni. Kielemeztük a meccseket, teljes erődobással készülünk a kaposvári elleni találkozóra. Agresszív röplabdát kell játszanunk, a nyitásainkkal nyomást kell helyeznünk az ellenfelünkre. Nehéz meccsre számítunk, így nagy szükségünk van a szurkolók buzdítására. – mondta Szabó Lili, a csapat saját nevelésű szélső ütő játékosa.

Hollósy László a nyíregyháziak vezetőedzője kiélezett mérkőzést vár ettől az összecsapástól.

  • Nemcsak testileg, de mentálisan is föl kell készülnünk. Biztos vagyok benne, hogy  a Kaposvár mindent megtesz azért, hogy aranyjátszmára mentse ezt az összecsapást. Feltétlenül számítunk szurkolóinkra, csak együtt közösen érhetjük el álmainkat,minden hangos torokra és minden kézre szükségünk van a holnapi összecsapáson!- tette hozzá.

A  december 10-i mérkőzés kezdete  18.00 óra.