A szombathelyieket várjuk

Kedden még kupameccs, pénteken pedig már bajnoki forduló vár a Fatum-Nyíregyháza együttesére. A nyírségi csapat októberben a Hungast – Haladás együttese ellen kezdte el bajnok idényt és összességében magabiztosan nyertek 3:1-re.

- Nagy izgalommal várjuk a pénteki találkozót a Szombathellyel, akik ellen már egy kemény meccset játszottunk októberben. Most is nehéz mérkőzésre számítok, de remélem, hogy tudjuk tartani a veretlenséget a bajnokságban és hogy sokan kilátogatnak majd a mérkőzésre és szurkolnak nekünk . – nyilatkozta a saját nevelésű liberójátékos, Tóth Dalma.

Hollósy László szerint a Szombathelynek nincs semmi veszíteni valója, ezért mindig veszélyesek ezek a mérkőzések.

- Elkezdtünk egy munkát és minden egyes mérkőzés ennek a hosszú fejlődési folyamat fontos része. Minden napot és percet arra kell fordítanunk, hogy az elképzelt játékunkat tökéletesítsük. Maximális koncentrációt várok el a lányoktól és érezniük kell, hogy a szurkolóink szeretetét viszonoznunk kell.  Szeretnénk, ha a drukkereinkkel egy nagy közösséget alkotnánk, és kérjük, akik kilátogatnak támogassanak minket a következő csatánkban. – tette hozzá a tréner.

A mérkőzés 19.00 órakor kezdődik a Continental Arénában.