JÖHET A VISSZAVÁGÓ - A LISTAVEZETŐ VASAS VENDÉGE LESZÜNK

A listavezető Vasas vendége lesz a női röplabda Extraliga következő fordulójában a Fatum Nyíregyháza. A fővárosiaknak van miért visszavágni, mivel a két csapat találkozóját a Continental Arénában az angyalföldiek nyerték.

Nincs rossz formában a Fatum Nyíregyháza következő ellenfele, a Vasas. A fővárosiak szerdán 3-1-re legyőzték a CEV kupában a szlovén Rogozát és aranyszettel továbbjutottak. A bajnokságban vezetik a tabellát, hét eddigi meccsükből hatot nyertek, többek között Nyíregyházán is győztek, így a Fatum szeretne visszavágni a listavezetőnek. A mieink jó csapatteljesítménnyel győzték le legutóbb a Békéscsabát. Hollósy László vezetőedző szerint fontos, hogy akik csereként állnak be, azok is sokat hozzátesznek a játékhoz. Tatjana Matic például csapatkapitányként is elfogadta, hogy az elmúlt mérkőzéseken nem kezdett.

- Nem derogál neki csereként pályára lépni, ha kell 3-4 ponttal segíteni az együttest, ami nagyon fontos. De ugyanez igaz Ancsin Kittire és az együttes többi tagjára is. A Békéscsaba ellen igazi csapatmunkát láthattunk, és apránként haladunk előre és gyűjtögetjük a győzelmeket – mondta Hollósy László vezetőedző.

A Vasas-Nyíregyháza meccs vasárnap 17 órakor kezdődik Budapesten.

www.nyiregyhaza.hu