Nem lesz könnyű mérkőzés

Csütörtökön az extraliga következő mérkőzésén a Békéscsaba otthonában lép pályára a Fatum-Nyíregyháza, akikkel ebben a szezonban először találkozik a nyírségi együttes.  Tóth Fruzsinával, a Fatum-Nyíregyháza válogatott liberójával beszélgettünk a rangadó mérkőzés előtt a csapatról, a bajnokságról.

- Egyetmi tanulmányokat folytatsz  testnevelés -környezet szakon és közben élsportoló vagy. Mennyire nehéz ezt a kettőt összeegyeztetni? Milyen terveid vannak a jövőt illetően az egyetem elvégzés után?

Másodéves egyetemista vagyok, amit nagyon élvezek, nem mondom, hogy könnyű, de az életben semmi  sem az, a lényeg, hogy nagyon élvezem és ez a legfontosabb! Nyilván a röplabdát a tanulmányaim után is szeretném folytatni, ameddig csak lehet játékosként, utána kipróbálnám magam,mint edző is, de ezt a jövő megformálja, hogy hogy fog alakulni az életem.

- Jópár új játékos érkezett ebben az idényben a csapathoz. Milyen most a kohézió? Ki áll hozzád a legközelebb, ha lehet ilyet kérdezni!

Igen, sok új játékos van, de a csapatösszetartás jobb,mint a tavalyi évben volt szerintem. Az, hogy ki áll hozzám a legközelebb, ez egy jó kérdés. Nyilván azok, akik itt maradtak a tavalyi évből, vagy akikkel  már régebb óta ismerjük egymást, de a többi csapattársammal is jól kijövök ,úgy gondolom.

Csütörtökön a BRSE-vel mérkőztök meg, ami mindig rangadónak számít. Hogyan készültök  és mennyire van ilyenkor drukk egy olyan játékosban, aki már nem először találkozik a Csabával?

Egy kemény meccsre számítok, még ebben a szezonban nem játszottunk velük, és ott is kicserélődtek a játékosok. Az biztos, hogy, hogy eddigi tapasztalatim szerint  Békécsabán nyerni nem könnyű, de ha fegyelmezetten és taktikákat betartva játszunk, akkor van esélyünk arra, hogy győztesen térjünk haza a mérkőzésről.