Olyan, mintha hazajöttem volna

Ettől a szezontól erősíti a Fatum-Nyíregyháza együttesét az ukrán származású négyesütő játékos,  Olena Lymareva – Flink, aki több éven keresztül játszott a finnek  LV Viesti csapatában, mellyel  kétszer bajnokságot, ezüstérmet és kétszer Finn Kupát is nyert, ezenkívül Olaszországban, Törökországban és a Fülöp-szigeteken is kipróbálhatta magát.

Olenával a magyar bajnokságról, a csapatról beszélgettünk.

Hogyan sikerült a beilleszkedés?

Mikor a csapathoz érkeztem, rögtön már majdnem olyan érzésem volt, mintha hazajöttem volna. A lányok nagyon kedvesek és mindenki megpróbál segíteni,ha szükségem van valamire. Minden adott a jó regenerálódáshoz, így tökéletes formában tudunk maradni, szóval nem is kívánhatnék többet magamnak.

Eddig a bajnokságban négy mérkőzésből négy győzelem a mérlegetek. Hogyan értékelnéd az eddigi munkátokat?

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél jobban érezzük egymást a pályán, hogy minden automatikusan működjön,menjen. Még mindig rengeteg munka vár ránk. De igazán boldog vagyok, hogy így kezdtük a szezont, ez nagyon fontos volt a számunkra.

Újabb forduló vár rátok csütörtökön! Mire számítasz az UTE ellen?

Igen, holnap itthon, hazai pályán kell bizonyítanunk.  Úgy gondolom, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, mert sok  jó játékosuk van, szóval biztos izgalmas lesz. És természetesen szeretném minden szurkolónkat és nyíregyházit meghívni, hogy buzdítsanak minket az UTE elleni mérkőzésen is. Találkozunk hamarosan!