Újabb győzelem

Két hét szünet után  a Fatum-Nyíregyháza csapata csütörtökön este Jászberényben folytatta a menetelését az extraligában.  Bár az első játszmát kissé bizonytalanul nyitották a nyírségiek és nem is sikerült behozniuk a hátrányt, így a hazaiak Borsos Lili szervájával nyerték az első szettet. 

A második szettől a nyíregyházi lányok átvették a vezetést és nem is adták ki a kezükből, s végül a találkozót 3-1-re nyerték.

A Fatum-Nyíregyháza együttesének nem sok pihenője marad, hiszen  jövő héten csütörtökön 18.00 órától a Continental Aránéban már az UTE gárdáját fogadja.

Dicséret illeti a Jászberény csapatát, hiszen eksztázisban játszott, nem véletlenül hullajtott ellene pontot a Vasas és az UTE is. Nyitásban sikerült megtalálnunk azt az embert, akire nyomást tudtunk helyezni és ezáltal instabillá vált a Jászberénynek a sideout játéka. A második szettől sokkal feszesebb védekezést kértem akár sáncban, akár a sánc mögötti területeken. Sokkal több mezőnyvédekezésből induló támadást tudtunk kierőszakolni és innentől átvettük a kezdeményezést. – nyilatkozata a nyírségiek vezetőtrénere, Hollósy László.

Jászberény Volleyball Team-Fatum-Nyíregyháza 1:3 (20, -18, -17, -22)

Jászberény Volleyball Team: Shafagat Alishanova 5, Ekaterina Silchenkova 12, Borsos Lili 5, Jessica Ventura 14, Tóth Eszter 12, Ivana Bulajic 8. Liberó: Radomszki Boglárka. 
Csere: Szerényi Gréta 1, Faragó Fanni. 

Vezetőedző: Makai Péter.

Fatum-Nyíregyháza: Genesis Francesco, Olena Limar Eva 14, Lászlop Alexandra 4, Inneh-Varga Elizabet-Lenke 24, Pilar Victoriá 13, Pintér Andrea 9. Liberó: Tóth Fruzsina. 
Csere: Barbora Koseková 5, Ralitsa Vasileva.

Vezetőedző: Hollósy László.