Komolyan vett visszavágó

Nem ez lesz a szezon legnehezebb meccse, de azért erre is komolyan kell készülni. A kaposvári bajnoki diadal után kedden este a Magyar Kupában lép pályára a Fatum-Nyíregyháza extraligás női röplabdacsapata.

A nyolcaddöntő első meccsén a Continental Arénában a nyíregyháziak a 49 perc alatt a három szettben 29 pontot engedélyeztek az NB I.-es DSZC-Eötvös DSE együttesének. A visszavágót kedden rendezik Debrecenben.

Maximális fegyelem

Minden ellenfelet tisztelünk, tehát a debreceni visszavágóra is megfelelően készülünk. Azon edzők közé tartozom, aki mindig megköveteli a fegyelmet, most is maximális hozzáállással indulunk majd a debreceni mérkőzésre. Valóban jó helyzetből várjuk a találkozót, ám nem szabad, hogy elaltassuk magunkat – vélekedett Hollósy László, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzője.

Keresik az időpontot

Az eredeti bajnoki kiírás alapján szombaton jött volna a nagy rangadó, a Vasas elleni hazai meccs. A fővárosiak nemzetközi kupaszereplése miatt ezt a találkozót elhalasztották, egyelőre nem ismert, hogy mikor lesz a ­meccs. Az bizonyos, hogy nem lesz egyszerű megfelelő időpontot találni.

Fotó: sonline.hu